onsdag 9 januari 2013

Var ska jag börja?!

Hmmm jo men kan väl börja med att berätta hur vi hamnade här i Bergslagen, 
 Min Mamma bor här uppe på en mjölkgård och vi har känt mer och mer att vi trivdes bra varje gång vi var här uppe och hälsade på. Vi har letat hus här uppe aktivt i ca 2 år och våren 2012 så blev ett hus bredvid min Mamma till salu! Så vi bestämde oss att vi flyttar, vi började prata med tanten som bor där och vi kom närmre och närmre...
Mios skrevs in på ny skola inför HT som vi blev helt sålda på! Pilkrogs friskola som inte har någon religiös koppling utan skulle läggas ned av kommunen men räddades då av föräldrar! 
Så i alla fall började vi förbereda flytt MEN då i sista sekund drar sig tanten UR!!! Panik ledsen arg alla känslor var inblandade de dagarna, vi bodde just då provisoriskt mitt inne i centrala Norrköping med 2 stora gårdshundar som INTE gillar stan Mio som var van vid trädgård mm vantrivdes sjukt! 
I vilket fall i samma veva så är det som om allt detta helvete rent ut sagt under dessa 2 år får en mening, Lite som ett test från någon med dålig humor, För när man svänger in på sista vägen mot min mamma ca 7 km därifrån har jag suktat efter ett hus som jag aldrig skulle kunna få!! Och vad händer det blir till salu och vi får köpa det!! 
Hela familjen svävade som på moln och vi fattade inte att det var sant, fattar nästan inte att det är sant i dag heller när vi åker bil och kommer hem och ser huset....Så är historien fram till nu och just nu så har vi satt igång med renovering!

 Mio utanför skolan första dagen!

Mio och Minna på skolans häst!

Flyttlasset är här!!!

överlycklig Mio!

New dawn ros i inflyttnings present av mamma och jörgen.

Min gamla tant Diva i sin trädgård!

2 kommentarer:

  1. Härligt, det finns någon mening med det mesta här i livet.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken lycka för er och att allt löste sig till slut.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera