tisdag 27 april 2010

Namnen

Nu är namnen klara på valpisarna!
Det blev romerska gudinnor och en 1 romersk gud :)


1, Minerva - Visdomens gudinna
2, Luna - månens gudinna
3, Fauna - Moder gudinnan
4, Fortuna - Turens/Lyckans gudinna
5, Portunus - Hamnarnas gud
6, Fides - Trohetens gudinna
7, Abeona - Beskyddare av barnKramiz

9 kommentarer:

 1. Vilka fina namn! Vad ska din heta? Kram på dig!
  //Bella

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Du som skrev innan, Om du vill ha upprättelse eller vad det nu är så har jag en mail eller ett telefon nr. JAG FATTAR INGET! Har ingen aning om vem du är? jag Gick på högstadiet i 7an med amanda...Om du har något o säga mig efter 17 år som du mår dåligt av så kan du skriva ditt namn.
  Jag är 29 år i dag och jag var 12 år då!Och en sak jag har ALDRIG varit en mobbare!! så vad du nu än har att säga så är det lågt att skriva anonymt o sen gömma dig.Tycker att jag ska ha rätt att försvara mig eftersom du skriver ofentligt på MIN blogg och blandar in min son!! Om du har barn LÄR dem att inte gömma sig som du gör utan stå för det du skriver och lär dem att säga i från för det kan TONNÅRINGAR om någon är en skit!! om jag kan få en förklaring så kanske du kan få ett svar eller en ursäkt. Men som sagt har inte den blekaste om vad du pratar om??
  MVH FRIDA ZETTERQUIST

  SvaraRadera
 4. Hoppas du informerar min älskade vän om dina anklagelser....eftersom du har burit på något så länge och verkar villja skriva av dig anonymt. Tror inte en sekund på dina anklagelser!! bara så du vet....Frida

  SvaraRadera
 5. När jag först läste ditt inlägg tänkte jag; Oj, har man ovetandes trampat på någons tår eller sårat en människa oavsiktligt? Det kändes väldigt tråkigt. Men ju mer jag tänker på detta, desto argare blir jag.
  Otäckt att man har gått i samma klass som en riktigt sjuk människa, i flera år antagligen.
  Jag har ingen aning om hur du mådde när du var liten,eftersom du gömmer dig bakom signatur, men jag vet att varken jag eller Frida har något med dina dåliga erfarenheter att göra. Citerar dig " gjorde mitt liv till ett helvete, det var fler än jag som grät innan skolan".
  Jag välkomnar ett besök i din hjärna,(gärna genom modig respons från dig) din fantasi värld. Alvarligt talat, vad pratar du om?
  När du nu tar upp ordet mobbing. Det är du som vuxen som är en sann mobbare. Hur vågar du ljuga och komma med förtal?
  Jag vill egentligen inte ens bemöta skitprat utan sanningshalt. Men med de starka ord du använder, "vidriga" osv... är det väldigt svårt att låta bli.
  Vad är det du har gått och tänkt på i 17 år?!
  Var god ge konkreta exempel.
  Jag betvivlar inte ens att du inte kommer att ge några, när de inte finns.
  Du vet, att självkänsla kan bara komma inifrån, och är det det du saknat genom åren och vill skylla på andra kan det ändå aldrig bli någon annans ansvar.
  Samla gärna ihop "alla andra" som känner sig kränkta så kan vi ta ett samtal.
  Jag har också ett telefonnummer. Och ett minne. Och en sanning. och en rosa tunga.

  SvaraRadera
 6. Usch frida jag läste det anonym skrivit som du skrev på facebook, inte ok. Han/hon mår uppenbart inte bra, kanske måste träffa nån och prata??!! jag tycker såhär, du har ett underbart liv med din son och man, skit i vad avundsjuka människor säger till dej. DU och alla runt dej vet att du är en fin människa och låt inte en ynka person störa dej och ditt liv. Så strunta i det där, och fortsätter personen i fråga och det övergår i trakasserier, då är det läge att anmäla. Vad jag kunde utläsa kan du inte gå nånstans med vad personen skrivit i nuläget. Det va obehagligt, visst men inte olagligt...
  Jag minns dej och Amanda som två starka tjejer med egna viljor men absolut inte mobbare. Hoppas du inte tar åt dej av vad nån avundsjuk person säger och borsta av dej det där omedelbart :)! Som vatten av en gås!!

  Anna i parallellklassen

  SvaraRadera
 7. Tack Anna!! Gullig du är! Känns i hjärtat när jag absolut aldrig! svär på min son skulle kunna vara en sådan människa som det sägs i komentaren.....men har insätt att personen antagligen bara hatar mig o det får den göra.
  men tack för din snälla komentar! Kramiz Frida

  SvaraRadera
 8. Ja tack Anna! =) gulle dej!!

  SvaraRadera
 9. Den som är snäll här nu som skriver anonymt är min lilla vän Amanda som glömmer skriva sitt namn:))

  SvaraRadera