onsdag 30 januari 2013

Katastrof

Orkar inte ta hela historien men efter att vi varit hos veterinären i fredags då vår Diva fick klon borttagen ( hon fick lugnande och bedövning) så har hon haft väldigt starka krampanfall där hon tuggar fradga och kissar på sig...Strömsholm i söndags morse, inget fel på prover men hon var absolut påverkad, problem med balansen såg jag... Hon fick stanna där på intensiven och fick ytligare anfall där, dem ringde dan där på och sa att hon nu får äta epilepsi medicin och att hon hade nått neurologiskt fel för reflexerna i frambenen var inte normala. Så svaret blev nått med hjärnan kan vara tumör blödning men de vet inte. Tror själv på att nått gått fel vid anfallen, nerver i kläm syret till hjärnan vet inte men måste få reda på felet!! Väl där och Diva kommer in i väntrummet men känner inte igen oss. Nu har hon äntligen börja känna igen sig pch oss men hon typ svimmar så fort hon står still nu...nästan som om hon tappar medvetandet några sekunder och sen vaknar när hon dunsar i golvet, nu händer det hela tiden då hon står, inte när hon går. Hon är hungrig men verkar inte kunna äta torrfoder så ger henne mjuk mat... Jag har fullständig panik just nu för Diva är min älskade hund och vän pch hon var nyss frisk!! 8 1/2 år vist men hon är som en valp när hon sätter igång och ni måste jag ta i mot henne och lägga henne i sin säng så hon inte slår ihjäl sig!! Ger inte upp än men så här kan hon Inte leva:-((( någon som känner igen detta snälla skriv här!

Diva på Strömsholm


Drottningen har fått största delen i soffan


Några trötta yra pussar som betyder allt för mig nu!

lördag 26 januari 2013

Skiddag!

I dag har vi varit i skidbacken med halv släkten! Kanon trevligt och kul! Vi var storstenshöjden utanför Örebro. Sen åkte vi hem och gjorde om Mio till monster som skulle på kalas!!:-)







torsdag 24 januari 2013

Fryst vatten!

Blir tokig nu har det varit - 15- - 24 grader i 5 dagar och kallvattnet är fryst sen i går natt!!! Fläktar här och där.... SUR!



tisdag 22 januari 2013

Ta inget förgivet!


I går var det den värsta dagen i mitt liv på länge!

 Behöver inte gå in på detaljer men jag trodde till 99 % att min Jens hade kört ihjäl sig......han försvan och gick inte att få tag i! 
Efter 3 timmars panik och hysteri så kom han hem igen! Chocken som jag hade efter det i går kväll och idag var sjuk! Skakade och frös grät mm...
Det jag vet nu idag är att jag älskar min Jens från hårstråt på mitt huvud ända ner till spettsen av min lill tå! 
Han har varit min själsvän och kärlek i snart 14 år och jag hoppas och kommer vara lycklig och tacksam för alla dagar veckor år jag kommer få med honom i framtiden.
 4 ever and ever älskling!! 


måndag 21 januari 2013

persiska mattor


Hej och god dag!

 Nu är jag 32....Alla frågar hur det känns nu då?! Hmmmm inte ett skit om jag ska vara ärlig...;-) Livet är som vanligt och just i dag tittar jag efter persiska mattor, har speciellt fastnat för nain mattor! jag behöver 3 stora mattor hem 1 till salongen 1 till matsalen och en till stora hallen vid fin entren. MEN är ju inte stormrik så det får bli en matta i tagen kan jag säga för de kostar....

Här är några jag älskar! 





lördag 19 januari 2013

Takmålnings rummet!

Älskar älskar älskar detta underbara rum. Det är inte färdigt än men så mysigt ändå! Trevlig helg till er, själv ska jag fylla år i morgon tydligen....:-) kramiz!

fredag 18 januari 2013

Mini snickarn

Livet håller så smått på att falla tillbaka efter helvetet....är fortfarande mör efter kräknatten! Minna hjälper morfar att testa konstruktioner till krypgrunds luckan:-)) i kväll ska mattan läggas in! Samma snygga som i köket eftersom de här kommer "byggas" ihop.









onsdag 16 januari 2013

Vinterkräksjuka.....

Rubriken säger allt.....fy fan vilket helvete! Jens jobbade natt och jag var själv med barnen samtidigt som jag fick springa i panik på toa i 9 timmar.... Helt förstörd!!

måndag 14 januari 2013

Renovera med bebis!

Ja det går inte fort precis! Har en lite Minna som inte är still mer en 1 sekund!! River och klättrar äter smakar!..... Zzzzz men men det går framåt sakta men säker. Just nu är det grov entrén som ska renoveras till entré och grovkök:-)





söndag 13 januari 2013

Gravidfotografering

När jag för 1 år sedan fyllde 31 så var jag gravid med Minna, 
så som födelsedags present av mamma,systrar, brorsan och mormor fick jag en gravidfotografering! Hjälp val i akvarium såg jag framför mig!!! Men bilderna blev faktiskt rätt bra trotts v 39 vättskefylld och svullen...:-) 

 Här är några av bilderna.

Favorit bilden på mig.


Favorit bilden med mina pojkar!






lördag 12 januari 2013

Road trip

Mot Rimforsa!

fredag 11 januari 2013

Mys på er!!


Ha en trevlig Fredag och en trevlig helg! Vi är bort bjudna till svärfar och sen blir det ett glas hos Jens brors dotters familj:-)❤


Bilderna är på mina 3 matsalsfönster just nu.





torsdag 10 januari 2013

Jul huset

Vårt hus nu i jul!❤



Grön gran!

Vill inte riktigt slägga ut min gröna gran! Gillar den bättre nu utan allt Krims krams!

onsdag 9 januari 2013

Var ska jag börja?!

Hmmm jo men kan väl börja med att berätta hur vi hamnade här i Bergslagen, 
 Min Mamma bor här uppe på en mjölkgård och vi har känt mer och mer att vi trivdes bra varje gång vi var här uppe och hälsade på. Vi har letat hus här uppe aktivt i ca 2 år och våren 2012 så blev ett hus bredvid min Mamma till salu! Så vi bestämde oss att vi flyttar, vi började prata med tanten som bor där och vi kom närmre och närmre...
Mios skrevs in på ny skola inför HT som vi blev helt sålda på! Pilkrogs friskola som inte har någon religiös koppling utan skulle läggas ned av kommunen men räddades då av föräldrar! 
Så i alla fall började vi förbereda flytt MEN då i sista sekund drar sig tanten UR!!! Panik ledsen arg alla känslor var inblandade de dagarna, vi bodde just då provisoriskt mitt inne i centrala Norrköping med 2 stora gårdshundar som INTE gillar stan Mio som var van vid trädgård mm vantrivdes sjukt! 
I vilket fall i samma veva så är det som om allt detta helvete rent ut sagt under dessa 2 år får en mening, Lite som ett test från någon med dålig humor, För när man svänger in på sista vägen mot min mamma ca 7 km därifrån har jag suktat efter ett hus som jag aldrig skulle kunna få!! Och vad händer det blir till salu och vi får köpa det!! 
Hela familjen svävade som på moln och vi fattade inte att det var sant, fattar nästan inte att det är sant i dag heller när vi åker bil och kommer hem och ser huset....Så är historien fram till nu och just nu så har vi satt igång med renovering!

 Mio utanför skolan första dagen!

Mio och Minna på skolans häst!

Flyttlasset är här!!!

överlycklig Mio!

New dawn ros i inflyttnings present av mamma och jörgen.

Min gamla tant Diva i sin trädgård!

tisdag 8 januari 2013

NU KÖR VI IGEN!


Nästan exakt 2 år sedan jag tog min blogg paus!

Vad som fick pausen att infalla då var missfall avbruten efterlängtad flytt mm, Nu 2 år senare en lägenhets mellan landning mycket huvudvärk en dotter rikare så har vi landat för att förgått stanna i vårt dröm hus med trädgård , verkstad, garage, lanthandel & pool!! Vi håller på att renoverar tillbaka huset från en om man nu får kalla 80 talets renovering renovering? Till det underbara huset det var då det byggdes 1891! Älskar och trivs så himla mycket i detta hus! Så nu är det bara att ni gluttar in här så ska jag försöka uppdatera så ofta jag kan mellan renovering städning bajsblöjor mm 
KRAMIZ!