onsdag 28 april 2010

Läskigt

Tycker det är så irriterande att bli anklagad utan grund! Att inte få försvara sig.... O speciellt när den ANONYMA person som har ett agg mot mig är inne o läser här! Jag kan stå för allt jag gjort och om det är något som jag gjort FEL så visst står jag för det och ber om ursäkt... MEN att bli på hoppad på MIN privata blogg öppet där det skrivs om min son av denna DÅ är jag inte den som lägger svannsen mellan benen... Har skrivit öppet på Facebook om detta för jag har vänner där från min tid På Ramunderskolan och INGEN har fattat detta medelande som jag fått...

Kan detta vara SVARTSJUKA AVENSJUKA PSYKISK STÖRNING??? har ingen anning för jag vet inte vad det handlar om och inte vem personen är. Det ända jag vet är att det inte är sanning....DETTA var min sista nedlagda energi på detta "skämt".... Till alla andra där ute tänk på att ha besöksinformation på er blogg för det är kanon i detta fall om det blir något mer!

KRAMIZ på er nu ska jag fortsätta leva mitt underbara liv med son & man Villa "saab" & Vovvar.... LOVE
2 kommentarer:

 1. BRA!!!
  Jag tror det är nån som har alla de symptomen du räknade upp. Hon/han kanske vill leva det liv du lever? ;)
  KRAM sis

  SvaraRadera
 2. Usch vilken tråkig historia!
  Jag hade för många år sedan någon som ringde till mig flera gånger om dagen (med hemligt nummer), och bara la på luren när jag svarade. När jag pratade om det med en bekant som är polis, och begärde spårning av nummret, så upphörde samtalen!
  Jag undrar ju om det var någon i min bekantskapskrets, som fick veta vad jag gjort, eftersom det slutade.
  Väääldigt tråkigt ifall man omger sig med den sortens människor, utan att veta om det:-(
  Fina namn du gett dina valpar:-)
  Kram, Maria

  SvaraRadera